Tussendoortjes / traktaties

Tussendoortjes

Wij gaan ervan uit dat ieder kind thuis ontbijt en vragen u om uw zoon/ dochter voor de kleine pauze iets te drinken mee te geven en een stuk fruit of groente. Als Lekker Fit school willen wij het eten van fruit en groente promoten. Wij zijn van mening dat het eten van fruit en groente een goede gewoonte is die je van jongs af aan kunt aanleren. Het is dus niet de bedoeling dat kinderen een koekje of boterham eten in de kleine pauze.

Traktaties

Jarig zijn is voor een kind een hele gebeurtenis. Zeker het trakteren in de klas is een belevenis op zich. Er zijn allerlei traktaties denkbaar die én lekker én gezond zijn. Een traktatie hoeft niet veel en groot te zijn. Wij zijn een groot voorstander van gezonde traktaties! Klik hier om inspiratie op te doen!