De projectweek - dag 5

Vrijdag 24 maart 2017

Waar word je gelukkig van?

Op de laatste dag van de projectweek hebben ouders en leerlingen meegedaan met geluksactiviteitencircuits in de verschillende groepen.

Uitzoeken waar je gelukkig van wordt.

Er zijn veel verschillende dingen gedaan. Lieve, mooie filmpjes en foto’s bekijken, lekker eten proeven, iets voor een ander maken of genieten van de lentezon. Er zijn veel gelukspoppetjes gemaakt en weggegeven. Je zorgen opschrijven en ze door de papiervernietiger laten verdwijnen of met een deken, lekker in de kussens een boekje lezen. Opschrijven hoe je een ander gelukkig hebt gemaakt of hoe iemand dat voor jou kan doen, een gedicht schrijven en versieren. Kortom heel veel geluksmomenten.

Het einde van de projectweek, betekent niet het einde van de positieve psychologie. De dankbaarheidsmuur blijft nog een poosje dus u kunt nog briefjes schrijven en inleveren.

In de groepen gaan we door met dat wat we deze week geleerd hebben. Rust, positief denken, op zoek gaan naar je kwaliteiten en vooral genieten van kleine en grote dingen.