Kerstviering: Dans in school

Woensdag 14 december 2016

Datum: 14 december 2016

Betreft: De Dominicus Danst Kerst! Kerstviering voor alle leerlingen en hun ouders

Beste ouders,

Zoals eerder aangekondigd in de nieuwsbrief willen we u, via deze brief, van harte uitnodigen om aanwezig te zijn bij ons gezamenlijke kerstfeest op woensdagavond 21 december 2016. Dit jaar hebben wij een verrassing!

Wij presenteren , i.s.m. Dans in School, een speciale midwinter dansvoorstelling genaamd ‘Licht’. Met verhalen, met muziek, met een wensboom en met heel veel dans op aansprekende muziek. In deze voorstelling staan samenzijn, nieuw leven en zorg voor elkaar centraal.  Een meer overkoepelende symboliek van het licht.

De presentatie zal plaatsvinden in de sporthal aan de Noorderhavenkade. Dit omdat een dansoptreden met de hele school veel ruimte vereist. Gelukkig was er (beperkte) tijd voor ons in de sporthal beschikbaar.

Anders dan in de kerk is er niet voor alle bezoekers een zitplaats. U kunt blijven staan of op de grond plaatsnemen. Collega’s die in de sporthal aanwezig zijn, zullen u verder helpen.

Wij willen u vragen om, ter verhoging van de sfeer, een lampje ( op batterijen) mee te nemen. Op deze manier is ook het publiek verlicht.

Het programma voor de avond ziet er als volgt uit:

• 17.30 uur : peuters en leerlingen groep 1-8 in de klas aanwezig
  • 17.30 uur : ouders (m.u.v. de peuterouders) lopen alvast naar de sporthal
  • 18.00-19.00 uur : presentatie dansvoorstelling ‘Licht’
  • 19.00 uur: einde
  • leerlingen, op teken van de organisatie, worden door hun ouders opgehaald bij hun juf ( in de sporthal)

De leerlingen mogen feestelijke kleding aan, graag in donkere kleuren. Glitters, strikken, dassen,  alles is welkom. Wel is het belangrijk dat de leerlingen schoenen dragen waarop zij lekker kunnen dansen. Ook willen we u vragen om tijdens de voorstelling niet heen en weer te lopen om te fotograferen en/of te filmen. Zo verstoort u de presentie en het zicht van de andere ouders niet.

De leerlingen mogen vanwege hun veiligheid niet alleen naar huis, ook niet met uw toestemming.

Wij hopen u allen te zien om zo, op feestelijke wijze, 2016 samen af te sluiten.

Donderdag 22 december is onze laatste schooldag. Wij verwachten alle leerlingen op de normale tijd op school. Ze kunnen een beetje uitslapen, er staat immers een lekker kerstontbijt voor iedereen klaar. Om 14.00 uur begint de kerstvakantie.

Wij wensen u fijne dagen en  zien iedereen graag op maandag 9 januari 2017 weer op school. De nieuwjaarskoffie staat dan voor u klaar.

Met vriendelijke groet,

Team Dominicusschool