Sportdag

Maandag 26 juni 2017

Wat kunnen we terugkijken op een sportieve dag voor heel de Dominicusschool. Direct bij aanvang zijn we met zijn allen naar atletiekvereniging Nenijto gelopen. Een behoorlijke wandeling maar wat hebben alle groepen dit goed gedaan. Aangekomen op locatie hebben we met de hele school een warming-up gedaan, hierna konden we echt beginnen. De groepen 1-3 zijn op hun eigen veld aan de slag gegaan met veel verschillende spelletjes: skippybal race, boompje wisselen, schipper mag ik over varen en natuurlijk koekhappen. De groepen 4-8 mochten op de atletiekbaan, zij hebben dan ook alleen maar activiteiten gedaan horende bij de sport atletiek. Vanuit de Dominicusschool bedanken wij alle ouders die vandaag hebben geholpen om het voor alle kinderen tot een succes te maken, bedankt!