Groep 1/2C

Welkom in groep 1/2C!

Van maandag t/m vrijdag sta ik, juf Anne, voor de groep. We starten de dag gezamenlijk in de kring. Dit moment zal echter van korte duur zijn, omdat de kinderen vooral de ruimte zullen krijgen om zowel buiten als binnen veel te spelen en te ontdekken! Bouwen, knutselen, schrijven, tekenen, kleien, puzzelen, lezen en 'vader en moedertje spelen'; het komt allemaal aan de orde! In de klas zijn voldoende materialen beschikbaar waar de kinderen zelfstandig en met elkaar uit kunnen kiezen.

In de groep vinden we het belangrijk elkaar te helpen en om naar elkaar te luisteren. Ieder kind heeft een maatje waar ze goed op kunnen letten en er zijn speciale regels die alle kinderen kunnen navertellen en naleven.

Tot slot staat gezelligheid in groep 1/2C voorop. Samen liedjes zingen, versjes opzeggen, dansjes doen en luisteren naar voorleesverhalen mag zeer zeker niet vergeten worden.

Kom gerust een kijkje nemen in deze vrolijke en gezellige groep.

U bent altijd welkom!